Fönster utifrån era unika behov

Vi är leverantörsoberoende. När vi vet vad ni behöver väljer vi leverantör.

NYTT ANSIKTE PÅ FÖRSÄLJNINGEN

NYTT ANSIKTE PÅ FÖRSÄLJNINGEN

Vi hälsar Hendrik Hjärtberg välkommen som ny entreprenadsäljare. Han har en lång och gedigen bakgrund inom entreprenadförsäljning och kommer att vara en viktig resurs i den fortsatta utvecklingen av FSN:s försäljningsarbete. Vi vill också tacka Susanne Klippmark och Jan Cederlund som går vidare till nya uppgifter.

FSN har under de senaste åren haft en kraftfull utveckling. Såväl försäljning som lönsamhet har uppvisat en stark och positiv utveckling.

– Som i alla växande företag finns behov att anpassa organisationen efter den växande verksamhetens struktur. Hendrik Hjärtberg kommer närmast från en roll som försäljningschef på Trätrappor Norsjö AB. Han har en väldokumenterad solid bakgrund inom entreprenadförsäljning och blir en kraftfull förstärkning av vårt team, säger FSN:s vd Ulf Rosenius.

I och med att FSN har haft en så stark utveckling under det senaste decenniet så ökar också behovet av styrning och struktur.

– Hendrik kommer med sina erfarenheter att bidra till att bygga och stärka relationer med våra kunder, och samtidigt också skapa den struktur i försäljningsarbetet som ett växande företag behöver. Vi hälsar honom varmt välkommen till oss!

Samtidigt slutar Susanne Klippmark och Jan Cederlund och går vidare till nya verksamheter.

– Vi vill vara en arbetsplats där människor växer och lär sig se nya möjligheter. Vi önskar dem all lycka i deras fortsatta karriärer, säger Ulf Rosenius.

Hendrik Hjärtberg påbörjar sin anställning hos FSN den 8 september. Eventuella frågor besvaras av vd Ulf Rosenius på telefon 070-590 66 82. #nyheter