Fönsterbyte bostadsrättsförening

Fönster för bostadsrättsföreningar i hela Sverige

Fönster till era bostadsrätter

Är du engagerad i en bostadsrättsförenings styrelse och känner ångest inför ett förestående fönsterbyte? Det är fullt förståeligt. Fönsterbytet är ett av de största renoveringsprojekt som en bostadsrättsförening ställs inför, och det är mycket att tänka på.

Vi har många års erfarenhet och nöjda kunder i hela landet.

[show-testimonials alias=”FSN-1″]

Fönsterbyte bostadsrättsförening? Vår kunskap – er garanti för ett lyckat projekt!

Vårt angreppssätt är lite annorlunda än en del andra fönsterentreprenörers. Det beror på att vi inte själva tillverkar fönster, utan att vi istället samarbetar med en lång rad av de ledande fönstertillverkarna. Alla har sina specialiteter och på så sätt kan vi säkerställa att alltid kunna erbjuda varje enskild kund rätt fönster för sitt projekt.

Vi har en betydande kunskap kring fönster. Våra medarbetare har tillsammans många årtiondens erfarenhet av fönster – i allt från tillverkning till montage och underhåll. Vi vet vad som krävs för brandsäkerhet, bullerdämpning, energieffektivisering och andra värden som kan vara viktiga för er. Därför vet vi exakt vad som faktiskt krävs för ett lyckat resultat, oavsett hur förutsättningarna ser ut.

Vi hjälper er hitta det som är bäst för er – även när ni är osäkra själva!

Det absolut viktigaste är att först veta vad ni som förening vill ha. Vilka kriterier är viktigast? I samband med fönsterbyte kan man nämligen också passa på att uppgradera fönstrens funktion. Till exempel få bättre bullerdämpning, lägre energiläckage, bättre solskydd, eller en lång rad andra egenskaper.

Att faktiskt veta vad alla boende önskar är inte alltid så lätt. Vi på FSN är vana att hjälpa till att hamna rätt redan i detta skede. Vi kan hjälpa er genom hela processen – från inledande diskussion till färdig installation.

Detta tillvägagångssätt säkerställer att förutsättningarna är så goda som möjligt för att alla de boende ska kunna bli nöjda med sina nya fönster. Och att ni som styrelse ska få en så besvärsfri resa genom projektet som möjligt.

Vi kan även information!

Det är för övrigt också därför som vi erbjuder oss att sköta all information till de boende under projektet – från att träffa de boende inför projektet och svara på frågor och visa provfönster till att informera under det pågående projektet. Vi kan även utföra provmontage. Vi vet vilken information som behövs, och vet också vilka frågor som vanligen kommer upp och kan besvara dem direkt.

Självklart får de boende också information om hur de ska sköta om sina nya fönster på bästa sätt.

En annan sak som är särskilt uppskattat vid installationen är vårt sätt att skydda de boendes egendom medan vi utför arbetet. Vi täcker över golv och möbler för att inte damma ner. Och självklart städar vi efter oss. Det är en självklarhet att lämna era hem i samma skick som de var när vi kom.

Vår storlek och styrka – er trygghet!

FSN är en stor fönsterentreprenör med god ekonomi och välskötta finanser. Vi lämnar självklart garanti på utfört arbete – och som ni vet är en garanti aldrig mer värd än den som står bakom den. Vi är AAA-ratade och har kraft att sätta bakom våra åtaganden – om det skulle behövas.

Kontakta oss

Checklista Fönsterbyte

Fönsterbytet är en stor och viktig åtgärd som förtjänar lite extra eftertanke.

Här är några saker att tänka på:

  • Ta hjälp tidigt i projektet av en erfaren fönsterentreprenör för att få hjälp med kravspecifikationen.
  • Tänk igenom vad ni vill med fönsterbytet. Vilka funktioner är viktiga för er? Säkerhet, energi, buller, solskydd… eller är lägsta pris viktigast?
  • Jämför inte äpplen och päron. Ett lågt pris behöver inte nödvändigtvis bli billigast i längden. Totalpris och totalkostnad är inte samma sak.
  • Kolla upp ekonomin hos entreprenören ni väljer. Har de styrkan att stå bakom sina långa garantier? Finns de kvar om ni behöver hjälp längre fram?
  • Välj en entreprenör som har särskilda projektledare som tar över när ni väl gjort ert val. Projektledning av fönsterbyten är något helt annat än införsäljning, och ni förtjänar att ha en projektledare som finns på plats och ser till att allt utförs på rätt sätt. Helt enkelt någon som är på plats och fokuserar på er, istället för att fokusera på nästa projekt någon annanstans.
  • Välj en entreprenör som utför montaget på rätt sätt Vi utför montaget utan genvägar för att säkerställa den långsiktiga funktionen.