”Det bästa fönsterbyte vi varit med om”

HSB:s projektledare ger sin syn på FSN som fönsterentreprenör

En av många bostadsrättsföreningar i landet som valt Fönsterspecialisten Norrland, FSN, för sitt fönsterbyte är BRF Eken i Älvsbyn. – Projektet blev klockrent utfört. Jag har aldrig varit med om ett fönsterbyte som gått så smärtfritt, berättar projektledaren Pontus Johansson på HSB i Luleå.

I samband med att bostadsrättsföreningen Eken skulle byta fönster blev FSN en av de tillfrågade entreprenörerna.

– De hade för något år sedan gjort ett jobb på en av våra andra föreningar, BRF Kallkällan i Luleå. Det hade vi i åtanke och ställde frågan till dem även denna gång.

Efter avslutad upphandling föll valet på FSN.

– Dels fick vi ett bra pris, och dels gjorde de ett mycket seriöst intryck. Valet blev rätt enkelt.

Och varken projektledaren på HSB eller bostadsrättsföreningen har haft anledning att ångra sitt val.

– Vi har aldrig varit med om att ett fönsterbyte gått så smidigt. Och samma sak sa för övrigt besiktningsmannen, det fanns inget att anmärka på, berättar Pontus Johansson.

Även bostadsrättsföreningen var mycket nöjd.

– FSN har ett kvalitetssystem som det märks att de faktiskt jobbar efter. Andra kan ibland också säga att de har kvalitetssystem, men vi har aldrig varit med om att det varit så tydligt att man konsekvent jobbar efter det. Det märktes i alla led av processen.

Även när det kommer till det ekonomiska och praktiska kring administration och övrigt i projektet är Pontus nöjd över hur allt fungerat.

– Det här är en entreprenör jag verkligen kan rekommendera. Det känns att det är ett stabilt företag. De duktiga, gör ett fantastiskt jobb och vi kände redan direkt att de har en hög kompetens på fönster. De är klart bättre än ett vanligt byggföretag på att byta fönster. Verkligen fint utfört. De är vad de heter: fönsterspecialister!