Fönster utifrån era unika behov

Vi är leverantörsoberoende. När vi vet vad ni behöver väljer vi leverantör.

Ny entreprenadsäljare med energikompetens

Ny entreprenadsäljare med energikompetens

FSN hälsar Jan Erik Ståhlberg välkommen som ny medarbetare vid företaget. Han kommer att arbeta som entreprenadsäljare, huvudsakligen med inriktning mot marknaden söder om Mälardalen, och är stationerad på vårt kontor i Oxelösund.

Jan Erik Ståhlberg kommer närmast från en befattning som Sverigeansvarig Sales Manager där han främst arbetat med energibesparande åtgärder för bostadshus och kommersiella fastigheter.

– Jan Erik kommer därför att tillföra ytterligare kompetens beträffande energifrågor. Eftersom energibesparing många gånger är en viktig frågeställning hos våra kunder ger det honom en bra utgångspunkt för att diskutera detta med dem, säger Ulf Rosenius, VD.

Med sin bakgrund i försäljning till allmännytta och privata fastighetsägare tillför Jan Erik också med ett brett kontaktnät.

– FSN har en stark och positiv utveckling. Att vi nu stationerar en säljare i Oxelösund innebär att vi stärker vår närvaro på marknaden och Jan Eriks erfarenhet inom fastighetsbranschen kommer att underlätta i arbetet med att kunna lämna en ännu bättre service till våra befintliga och framtida kunder i regionen.

Jan Erik Ståhlberg påbörjar sin anställning hos FSN den 4/4 och nås då på telefon 070-590 10 68.