Fönster utifrån era unika behov

Vi är leverantörsoberoende. När vi vet vad ni behöver väljer vi leverantör.

NY ENTREPRENADSÄLJARE HOS FSN

NY ENTREPRENADSÄLJARE HOS FSN

FSN stärker nu sin organisation för entreprenadförsäljning ytterligare. Vi hälsar vår nya entreprenadsäljare Paul Söderberg välkommen.

Fönsterspecialisten Norrland har som målsättning att vara och upplevas som Sveriges bästa fönsterentreprenör. Som ett led i detta arbete vill vi också säkerställa att vi har de bästa entreprenadsäljarna och är därför glada att kunna meddela att Paul Söderberg nu har påbörjat en anställning som ny entreprenadsäljare hos FSN.

Paul har ett långt förflutet inom branschen och kommer närmast från en roll som försäljningschef för affärsområde fönster hos Skellefteå Snickericentral, SSC.

– Pauls stora branschkunnande kommer att bli ett värdefullt tillskott för oss och våra kunder, säger FSN:s vd Ulf Rosenius.

Paul kommer tillsammans med Hendrik Hjärtberg att arbeta i ett team med fokus på entreprenadkunder och deras speciella fönsterbehov.

– Att vi kan locka så kompetenta medarbetare som Paul Söderberg till oss är också ett kvitto för oss att FSN är attraktivt också som arbetsgivare. Vi vill vara en organisation som är bra för alla intressenter – såväl i som utanför företaget, säger Ulf Rosenius. #nyheter