Fönster utifrån era unika behov

Vi är leverantörsoberoende. När vi vet vad ni behöver väljer vi leverantör.

Nu byter vi fönster i Umeå – hos BRF Skogsbrynet

Nu byter vi fönster i Umeå – hos BRF Skogsbrynet

Arbetet med det omfattande fönsterbytet i Umeå, hos bostadsrättsföreningen Skogsbrynet, är nu igång. Under vecka 36 kommer det första huset att vara klart och under våren 2017 kommer alla ca 1000 fönster att vara utbytta.

Fönsterspecialisten Norrland, FSN, fick det stora förtroendet att genomföra entreprenaden när bostadsrättsföreningen Skogsbrynet i Umeå bestämde sig för att byta fönster.

– Vi är glada att de valde oss. Vår arbetsmetod med ordning och reda, väldokumenterade projekt och att vi är kvalitetscertifierade är sådant som är viktigt när föreningar väljer leverantör för sina fönsterbyten. Liksom naturligtvis att vi är oberoende och kan föreslå de bästa fönstren för varje enskilt projekt, utifrån dess unika förutsättningar. Och BRF Skogsbrynet är inget undantag, säger Peder Hellgren, platsansvarig projektledare för Fönsterspecialisten i Umeå.

Insatsen kommer att omfatta också en del andra arbeten.

– Vi har även fått i uppdrag att snygga till fönstersmygarna med putsning och målning, säger Peder.

Fönsterbytet kommer alltså att pågå hela vintern.

– Att byta fönster på vintern är inga problem alls. Vi har rutiner och arbetsmetoder som gör att det går lika bra att göra detta när det är kallt som på sommaren.

Fönsterbytet beräknas vara klart under våren 2017.