Fönster utifrån era unika behov

Vi är leverantörsoberoende. När vi vet vad ni behöver väljer vi leverantör.

Kompetensutveckling för din skull

Kompetensutveckling för din skull

Första veckan i april stängde vi både säljkontor och projektledningskontor, tog våra telefoner i fickan och åkte på en inspirations- och kunskapsresa.

Du som kund köper vår kunskap och erfarenhet lika väl som tjänsten och produkten. För att vi alltid ska kunna erbjuda dig och ditt projekt bästa möjliga fönsterlösning gäller det för oss att ha koll på både marknaden och tillverkningsprocessen.

Första stopp på resan blev Stockholmsmässan och Nordbygg 2014 där vi fick möjlighet att träffa många leverantörer på samma gång, titta på nyheter och utbyta erfarenheter gällande allt från produkt till administration och montage. Många av våra återkommande leverantörer fanns på plats och det är ett viktigt möte där vi också får möjligheten att framföra ev. synpunkter från våra kunder och underleverantörer på ett mer personligt sätt.

I samlad trupp satte vi oss sedan på planet mot Polen där målet var att lära oss mer om de produkter och tillverkningssätt som är deras styrka. En resa som kombinerade vårt interna informationsutbyte med utökade och delvis nya kunskaper som kommer att landa hos dig som kund i form av en ännu bättre tjänst från oss.

Fyra intensiva dagar som inspirerat, ökat vår förståelse och kunskap och som ger oss verktygen att fortsätta att utvecklas och vara specialisten på fönster. För din skull! #nyheter