Fönster utifrån era unika behov

Vi är leverantörsoberoende. När vi vet vad ni behöver väljer vi leverantör.

HSB Södertälje byter fönster

HSB Södertälje byter fönster

FSN Nordfönster utför under våren ett projekt tillsammans med HSB Södertälje. Det är bostadsrättsföreningen Ragnhildsborg som beställt fönsterrenoveringar.

– I detta projekt byter vi ut den befintliga ytterbågen i föreningens fönster till en ny båge i aluminium som dessutom är försedd med LE-glas (lågemissionsglas) för att spara energi. Tillsammans med detta kläs utsidan av fönstrets karmar in med aluminiumprofiler som skapar en underhållsfri utsida med ett modernt utseende, berättar FSN Nordfönsters entreprenadsäljare Jan Erik Ståhlberg.

I projektet byts också samtliga damm- och tätningslister  ut, och dessutom ses övriga funktioner hos fönstren över för ett bra slutresultat.

– Vi är väldigt glada att vi fått detta stora förtroende. Projektet ligger i linje med vår satsning på att öka närvaron i denna region, där orter som Örebro, Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Linköping, Norrköping med flera är intressanta för fönsterbyte eller nya fönster. Vi har regionkontor i både Sollentuna och Oxelösund för att täcka in hela Mälardalen med omnejd, säger Jan Erik Ståhlberg.