Fönster utifrån era unika behov

Vi är leverantörsoberoende. När vi vet vad ni behöver väljer vi leverantör.

FSN BÅDE GASELL OCH SUPERFÖRETAG

FSN BÅDE GASELL OCH SUPERFÖRETAG

FSN har för andra året i rad utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Samtidigt har företaget också utpekats som ett av landets få Superföretag av Bisnode och Veckans Affärer. – Vi ser det som en positiv bekräftelse på att vårt sätt att arbeta gör oss till en bra samarbetspartner för både kunder och leverantörer, säger vd Ulf Rosenius.

– Utmärkelsen pekar på tillväxt, men visar också på en långsiktig stabilitet. Det är för oss den allra viktigaste aspekten eftersom avgörande för vår framgång är att vi är en trygg och stabil leverantör för våra kunder, säger vd Ulf Rosenius.

Två andra kriterier för att bli utsedd till Gasell är att företaget vuxit av egen kraft och inte genom förvärv eller fusioner. Dessutom ska företaget ha sunda finanser.

– Vi har haft en fantastisk tillväxt under en följd av år, något som vi är mycket stolta över. Vi har dessutom under hela resan haft en solid ekonomi som ger trygghet för våra kunder eftersom det ger oss kraft och tyngd att sätta bakom våra åtaganden och garantier.

FSN utsågs i år också för första gången till Superföretag av BisNode och Veckans Affärer.

– Det är en liknande utmärkelse som går till företag som anses effektiva, snabbväxande och med ordning och reda i ekonomin. Det förstärker bilden av oss som tillväxtföretag som inte bara fokuserar på resultat, utan på långsiktigt sunda affärer som gör oss till våra kunders bästa leverantör, avslutar vd Ulf Rosenius. #nyheter