Fönster utifrån era unika behov

Vi är leverantörsoberoende. När vi vet vad ni behöver väljer vi leverantör.

FÖNSTERBYTE I ÖREBRO

FÖNSTERBYTE I ÖREBRO

Bostadsrättsföreningen Stenhuggaren i Örebro har gett i uppdrag till FSN att utföra ett omfattande fönsterbyte för att minska bostädernas exponering för buller.

Riksbyggenföreningen ligger intill gator som exponerar föreningens byggnader för buller på nivåer som med dagens mått är för höga. Örebro kommun genomför en satsning på bullersanering och bostadsrättsföreningar kan söka bidrag till sådana åtgärder, vilket BRF Stenhuggaren gjort.

– Föreningen har två hus som omsluter en innergård, och det är på utsidan som fönsterbytet nu ska genomföras. FSN har en omfattande erfarenhet av att minska buller genom att byta fönster. Vi har bland annat medverkat i samband med stora infrastrukturprojekt, exempelvis Förbifart Stockholm, berättar Jan Erik Ståhlberg, säljare på FSN.

Fönsterbyte i Linköping

Detta är samtidigt FSN:s första fönsterbyte i Örebro.

– FSN befinner sig i en positiv utveckling och verksamheten växer. Vi erbjuder nu även fönsterbyte Linköping, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna och Katrineholm med flera orter i regionen från vårt projektkontor i Oxelösund.

– Företaget jobbar i regionen även mot orter som Västerås, Södertälje och längre ner längs ostkusten också i Kalmar och Oxelösund. Fönsterbyte oavsett om det som i detta fall handlar om att minska buller, eller om det beror på att fönstren helt enkelt behöver bytas, är en stor och viktig insats. Många bostadsrättsföreningar och företag inom allmännyttan står inför fönsterbyten. Vi har specialiserat oss på att alltid tillhandahålla rätt lösning för varje projekt. Det kan vi göra genom att vi är leverantörsoberoende och kan köpa in fönster från den tillverkare som bäst kan möta kraven i varje enskilt projekt, säger Jan Erik Ståhlberg. #nyheter