Fönster utifrån era unika behov

Vi är leverantörsoberoende. När vi vet vad ni behöver väljer vi leverantör.

DRYGT 1500 NYA FÖNSTER TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENING I STOCKHOLM

DRYGT 1500 NYA FÖNSTER TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENING I STOCKHOLM

HSB-föreningen Eken i Järfälla har anlitat Fönsterspecialisten Norrland för sitt fönsterbyte. Arbetet har nu påbörjats och innehåller förutom fönsterbyte också bland annat asbestsanering.

Bostadsrättföreningen Eken består av nio huskroppar på Axvägen och Stråvägen i Järfälla. Det totala antalet fönster och fönsterdörrar i husen uppgår till 1584 enheter

– Vi är glada att BRF Eken valt oss. För oss är varje nytt förtroende lika viktigt. Våra kunder ska leva länge med sina nya fönster och vi känner en stor stolthet i att leverera inte bara bra fönster, utan också ett så smidigt fönsterbyte som möjligt, säger projektledaren Peter Cederholm på FSN:s lokalkontor i Sollentuna.

Förutom själva fönsterbytet utförs också en rad andra åtgärder som en del av entreprenaden.

– Bland annat utför vi asbestsanering. Ibland upptäcks asbest först när man börjar demontera de gamla fönstren. Men den här gången visste vi redan innan att här fanns asbest och har planerat utifrån det, berättar Peter Cederholm.

De gamla asbesthaltiga skivorna på balkongerna byts ut mot Cembritskivor som ger bibehållet utseende men utan de risker som asbest medför.

– Även fönsterbänkarna är asbesthaltiga och dessa byts ut mot bänkar av sten. Dessutom har vi fått i uppdrag att måla smygar och göra iordning invändigt runt fönstren.

Varje lägenhet har mellan sex och sju fönster. Total arbetstid är omkring två dagar per lägenhet. Arbetet kommer att vara klart sommaren 2017. #nyheter